• Info@youtaal.nl
  • 020-3342282

Wil jij je taalverhogen en je Vca-certificaat behalen? Kies dan voor deze beroepsgerichte cursus met taalverhoging.

In een aantal sectoren is het hebben van een Vca-certificaat (veiligheidsdiploma) verplicht om aan het werk te kunnen. Het behalen van een dergelijk diploma of certificaat kan het verschil maken tussen wel of geen werk in die betreffende sector.

Voor anderstaligen is het lastig om het Vca-examen te behalen doordat het taalniveau niet altijd toereikend is.

Deelnemers hebben een hoog en/of specifiek taalniveau nodig om dit examen te kunnen behalen. Met een taalverhogingstraject gericht op de Vca-cursus verhogen wij jouw slagingskans. Wij verzorgen in dit traject taallessen en examentraining gericht op het behalen van het Vca-examen.

De lessen worden met name verzorgt door docenten die veel ervaring hebben met taalbehoeftigen. Het lezen, begrijpen en kennen van de Vca-theorie staat zowel in de taal- als in de Vca-theorielessen centraal. We hebben maar 1 doel en dat is het behalen van het Vca-examen!

Je kan met dit traject meedoen als je minimaal taalniveau A2 of 1F hebt. We doen bij start altijd een intaketoets zodat je zeker weet dat je voldoet aan deze instroomeis.

Heeft u als werkgever, als gemeente of als UWV interesse in de inkoop van dit traject? Neem dan telefonisch contact op of meld u aan via de aanmeld knop. Wij nemen snel contact met u op. 

Dit duale traject kan, bij minimaal 10 deelnemers, ook aangeboden worden voor je cursussen:

  • Heftruck
  • BHV
  • Asbest
  • Code95
  • Steigerbouwer

Een standaard traject, Taal en VCA, duurt 12 weken. De opbouw is als volgt:

 

Contact

Hoofdkantoor YouTaal
Laan Nieuwer-Amstel 3
1182 JR Amstelveen
 
Info@youtaal.nl
020-7372708