• Info@youtaal.nl
  • 020-3342282

Bent u inburgeringsplichtig? Wilt u een mooie toekomst in Nederland?
Dan is het leren van de Nederlandse taal en de Nederlandse gebruiken een belangrijke stap in uw(nieuwe) leven in Nederland.

Wij helpen u graag om deze stap te zetten. Als u nog niet kunt lezen en schrijven beginnen we met een alfabetiseringscursus. Hierin leert u naast spreken en luisteren vooral lezen en schrijven in de Nederlandse taal.  

U kunt na de alfabetisering doorstromen naar een inburgeringscursus voor de voorbereidingen op het inburgeringsexamen op A2. Onze alfabetiseringscursussen worden door ervaren en deskundige docenten verzorgd.

Wij starten altijd met een persoonlijk intakegesprek en intaketoets. Aan de hand van de resultaten van de toets bekijken wij samen welke cursus het beste bij u past.

Voor wie: Voor deelnemers die nog niet (goed) kunnen lezen en schrijven.

Wanneer:
U kunt snel starten met de cursus. Wij geven les op werkdagen in de ochtenden en middagen.

Na het intakegesprek bepalen we in overleg wat de startdatum van uw cursus is.

Cursus: In de cursus alfabetiseren richten we ons, naast spreken en luisteren, op het leren lezen en schrijven. Wij zullen u zoveel mogelijk helpen en stimuleren tot het voor u hoogst haalbare taalniveau. 

Duur: Na de intake overleggen hoelang uw traject duurt en hoeveel dagdelen u per week naar school komt. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een traject van 6 maanden van 3 of 4 dagdelen.  U kunt het traject altijd verlengen.

Prijs: Uw trajectprijs wordt berekend aan de hand van de gekozen duur en intensiteit. Wij hanteren een prijs van €13,50 per lesuur.

Contact

Hoofdkantoor YouTaal
Laan Nieuwer-Amstel 3
1182 JR Amstelveen
 
Info@youtaal.nl
020-7372708